Autentificare
TIne minte
Noutati
Invitatie sesiune de formare gratuita pentru profesori pe subiectul studiilor in strainatate
Sesiunile de formare sunt special construite pentru a veni in ajutorul dirigintilor, consilierilor educativi si consilierilor scolari din cadrul liceelor sau pentru a sustine activitatea tuturor profesorilor care primesc intrebări de la copii pe subiectul oportunităților de studiu în străinătate.
Pentru a participa va rugam sa completati formularul urmator: http://www.jotformpro.com/form/43293854972972
La finalul sesiunii de formare profesorii vor primi un document care să ateste participarea.
Reamintesc faptul ca Grupul EDUCATIVA dezvolta trei proiecte de consiliere educațională pentru elevi și studenți:
· EDMUNDO – A World of Education - Echipa EDMUNDO oferă tinerilor români informații, consiliere și asistență gratuită pentru admiterea la instituții de învățământ superior partenere din Europa, SUA și Canada. Activitatea consilierilor se bazează pe cunoștințe despre sistemele educaționale internaționale, o largă rețea de contacte cu universități internaționale, legăturile cu tinerii români studenți și absolvenți de studii internaționale și experiență în implementarea a numeroase proiecte pentru tineri.
· UNIVERSALIO este serviciul de consiliere personalizată pentru universități de top oriunde în lume. Pentru tinerii care își doresc să aplice la Oxford, Cambridge sau Sorbona, pentru cei interesați de medicină în UK, consilierii UNIVERSALIO sunt pregătiți să ofere expertiza necesară pentru a maximiza șansele de reușită la cele mai prestigioase universități din lume.
· American Education - Cel mai nou serviciu de consiliere EDUCATIVA, American Education,  își propune să îi ajute pe cei interesați de studiile în Statele Unite să își construiască o aplicație care să se ridice la nivelul standardelor universităților americane și să obțină, în același timp, susținere financiară.
By: corinasimionescu On Friday, 06 February 2015 Comment Comentarii( 0 ) Hits Vizualizari(3156)
Comentarii(0)