Autentificare
TIne minte
Noutati
Consultare publică - documentele „Repere pentru proiectarea și actualizarea curriculumului național” și „Metodologia privind dezvoltarea curriculumului la decizia școlii, centrat pe dezvoltarea competențelor”

Documentele Repere pentru proiectarea și actualizarea curriculumului național(A1.1) și  Metodologia privind dezvoltarea curriculumului la decizia școlii, centrat pe dezvoltarea competențelor(A1.2), elaborate în cadrul proiectului „Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți – CRED”, sunt supuse consultării și dezbaterii publice.

Contăm pe experiența dumneavoastră în sistemul educațional românesc și vă invităm să parcurgeți cele două documente și, ulterior, să completați chestionarele aferente.

Participarea dumneavoastră la procesul de consultare este foarte importantă pentru a colecta propuneri concrete de îmbunătățire și completare a documentelor.

Feedback-ul poate fi transmis în două moduri, pentru fiecare dintre cele două documente, deadline-ul fiind ziua de vineri, 8 noiembrie 2019.

 

Repere pentru proiectarea și actualizarea curriculumului național(A1.1)

Metodologia privind dezvoltarea curriculumului la decizia școlii, centrat pe dezvoltarea competențelor(A1.2)


By: corinasimionescu On Thursday, 07 November 2019 Comment Comentarii( 0 ) Hits Vizualizari(1082)
Comentarii(0)