Autentificare
TIne minte
Noutati
Apel privind selecția formatorilor pentru acreditarea programului de formare ”Consiliere și dezvoltare personală–o nouă concepție curriculară”

În vederea acreditării programului de formare ”Consiliere și dezvoltare personală–o nouă concepție curriculară”, Casa Corpului Didactic „Simion Mehedinți” Vrancea organizează în perioada 01.03.2020 -20.03.2020 selecția formatorilor care doresc să lucreze pentru acreditarea cursului.

În acest scop este invitat să participe la selecție personalul didactic de predare și didactic auxiliar din învățământul preuniversitar și universitar din toată țara.

Conținutul dosarului de înscriere :

Cerere;

CV(în format Europass) semnat și datat pe fiecare pagină. CV-ul va fi însoțit doar de diplomele și certificatele cu relevanță pentru activitatea de formator.

Diploma de licență;

Certificat de formator ANC;

Adeverință loc de muncă( în original);

Carte de identitate;

Certificat naștere și Certificat de căsătorie (doar în cazul când în care numele de pe diplomă diferă din cel de pe cartea de identitate);

Dosarul se depune la sediul CCD și cuprinde documente în copie xerox trebuie să fie ștampilate conform cu originalul de la unitatea unde funcționează titularul.

Persoana de contact: prof. metodist Aurelia Neagu

By: corinasimionescu On Friday, 28 February 2020 Comment Comentarii( 0 ) Hits Vizualizari(994)
Comentarii(0)