Autentificare
TIne minte
Noutati
„Atelierele CRED - Bune practici în educație", organizate în cadrul proiectului „Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți" - CRED au ajuns în județul Vrancea

Comunicat de presa 17 iunie 2021 (clic aici)

Workshop-ul organizat joi, 17 iunie 2021, de Casa Corpului Didactic „Simion Mehedinți” Vrancea, face parte din seria totală de 90 de ateliere, desfășurate în fiecare județ al țării și în București, pe parcursul a doi ani școlari.

Atelierul „Curriculum și inovare pedagogică: bune practici privind abordarea integrată a curriculumului și abordări centrate pe competențe " s-a desfășurat la Liceul Tehnologic „G. G. Longinescu” din Focșani, în intervalul orar 8.30 - 17.00.

Mai multe detalii despre proiectul CRED și activitățile desfășurate sunt disponibile pe www.educred.ro

***

„Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți" - CRED este un proiect de anvergură pentru sistemul educațional românesc și vizează învățământul primar și cel gimnazial. CRED este, totodată, parte integrantă a Strategiei Europa 2020, prin Strategia privind Reducerea Părăsirii Timpurii a Școlii. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, se implementează la nivel național și are 12 parteneri (instituții publice): Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație (CNPEE), 8 Case ale Corpului Didactic din fiecare regiune de dezvoltare și 3 Inspectorate școlare.

By: corinasimionescu On Thursday, 17 June 2021 Comment Comentarii( 0 ) Hits Vizualizari(2286)
Comentarii(0)