Autentificare
TIne minte
Noutati
INVITAȚIE la evenimentul online „Resurse Educaționale Deschise pentru educație de calitate”

Stimați profesioniști din Comunitatea CRED,

Ne face o deosebită plăcere să vă anunțăm faptul că echipa colegilor experți-creatori de Resurse Educaționale Deschise bifează o nouă reușită în materie de obiective asumate, în cadrul proiectului nostru „Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți” - CRED.

O colecție complexă, compusă din 2.700 de Resurse Educaționale Deschise dezvoltate în cadrul proiectului, este în curs de publicare pe canalele YouTube EDUCRED.

Tocmai de aceea, pentru a disemina bunele practici educaționale și pentru a promova resursele realizate de colegii noștri, miercuri, 8 decembrie, orele 16:00-17:30, organizăm evenimentul „Resurse Educaționale Deschise pentru educație de calitate”.

Discuțiile vor fi transmise LIVE pe pagina Facebook „Proiectul CRED” (click pentru acces)

și pe pagina Facebook dedicată evenimentului

„Resurse Educaționale Deschise pentru educație de calitate” (click pentru acces).


Subiectul „Resurse Educaționale Deschise” este, poate mai mult ca oricând, de actualitate și este necesar ca toți reprezentanții sistemului de educație să contribuie atât la realizarea unor astfel de resurse, cât și la diseminarea lor.

De aceea, ne dorim să participați în număr cât mai mare la acest nou eveniment online marca „Proiectul CRED”. Mai mult decât atât, ne-am bucura să îi invitați și pe colegii din comunitățile dumneavoastră profesionale să spună „Prezent!” miercuri, 8 decembrie, la ora 16:00.

Nu în ultimul rând, în spiritul împărtășirii resurselor și în cel al valorificării acestora printr-o diseminare cât mai extinsă, vă invităm să explorați și să puneți în valoare, în modul ce vă este propriu, Resursele Educaționale Deschise publicate de colegii noștri până în acest moment:

· https://www.youtube.com/c/PrimarEDUCRED

· https://www.youtube.com/c/EDUCREDGimnaziu

Vă așteptăm la o nouă reuniune a Comunității CRED (și nu numai!), într-o experiență de împărtășire, cu bucurie, a bunelor practici educaționale.

Colegii din echipa CRED

By: corinasimionescu On Tuesday, 07 December 2021 Comment Comentarii( 0 ) Hits Vizualizari(1974)
Comentarii(0)