Autentificare
TIne minte
Noutati
Festivalul CDIdei in cărți, ediția a VIII-a

📚 Festivalul este un dedicat elevelor și elevilor din clasa a III-a, până în clasa a Xa și le oferă acestora cadrul pentru dezvoltarea și dezvoltarea creativității, simțului artistic, imaginației, competențelor TIC și de comunicare, ale muncii în echipă.

CUM SE POATE PARTICIPA LA FESTIVAL?

Într-o primă etapă se vor unități de învățământ și centrele județene de excelență completând formularul din link https://forms.gle/hTSthT4NtCkyRJAH8 , până în data de 7 martie 2023, ora 24.

Vom organiza, după încheierea perioadei de înregistrare, întâlniri online cu reprezentanții unităților de învățământ/ centrelor județene de excelență pentru a le prezenta mai multe informații. Metodologia de organizare și desfășurare a Festivalului este aici (Document in anexa)

În etapa a doua de înscriere , până în data de 27 martie 2023, se vor găsi echipele de eleve și elevi din unitățile de învățământ înscrise în etapa anterioară. Formularul de înscriere pentru elevi va fi disponibil din data de 8 martie 2023.

Toate formularele și informațiile actualizate privind Festivalul se vor găsi pe site-ul acestuia, https://cdidei.excelentasibiu.ro/

Pentru mai multe informații, trimiteți mesaj la adresa cdidei.incarti@excelentasibiu.ro .

Documente utile

By: corinasimionescu On Thursday, 02 March 2023 Comment Comentarii( 0 ) Hits Vizualizari(1278)
Comentarii(0)