Autentificare
TIne minte
Noutati
Seria Atelierelor CRED, intitulate Resursele CRED: educatie deschisa in clasa si acasa, continua in cadrul proiectului Curriculum Relevant, Educatie Deschisa pentru toti CRED, evenimentele fiind, de data aceasta, centrate pe toate tipurile de Resurse Educationale Deschise ce au fost elaborate in cadrul acestui proiect.

Seria Atelierelor CRED, intitulate ” Resursele CRED: educație deschisă, în clasă și acasă , continuă în cadrul proiectului „Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți” – CRED , evenimente fiind, de data aceasta, centrate pe toate tipurile de Resurse Educaționale Deschise ce au fost elaborate în cadrul acestui proiect.

Publicul țintă al acestui atelier CRED este constituit din cadre didactice din învățământul gimnazial, , aria curriculară – MATEMATICĂ ȘI ȘTIINȚE, TEHNOLOGII, atât din mediul rural, cât și din cel urban.

De la bun început, toate acțiunile și activitățile din cadrul proiectului ”Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți” – CRED au purtat emblema împărtășirii, iar noua serie de Ateliere CRED, intitulată ” Resursele CRED: educație deschisă, în clasă și acasă ”, se există în această linie de acțiune, obiectiv și valori.

Sunt invitați directori de școli, cadre didactice debutante, metodiști, inspectori de specialitate, reprezentanți de asociații și organisme non-guvernamentale, reprezentanți de sindicate etc. De asemenea, sunt așteptați, în special, colegii debutanți sau la început de carieră, pe care- i invit sa se mai ales pentru ca nu au parcurs formarea in cadrul proiectului.

Sunt așteptați, în special, colegii debutanți sau la începutul carierei , pe care-i invităm să se afle, mai ales pentru că nu au parcurs formarea în cadrul proiectului.

Joi, 09.11.2023, în intervalul orar 13,00-17,00, la Inspectoratul Școlar Județean Vrancea, Sala Mare , în sistem față de față, va avea loc workshop-ul cu tema „Resursele CRED: educație deschisă, în clasă și acasă”, organizat de Casa Corpului Didactic ”Simion Mehedinți” Vrancea în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Județului Vrancea .

Dosarul de aplicare va cuprinde : copie după CI și adeverința eliberată de unitate de învățământ , anexele 1, 2 și 3 - anexate în atașament.

 

Dosarele complete vor fi depuse la Inspectoratul Școlar Județean Vrancea, la mapa inspectorului școlar pentru managementul resurselor umane, dl. insp. Marius Vioreanu .

Anexe de inscriere Workshop

By: corinasimionescu On Wednesday, 01 November 2023 Comment Comentarii( 0 ) Hits Vizualizari(981)
Comentarii(0)