Autentificare
TIne minte
Noutati
Voluntarii din Vrancea prezenți la Barcelona în proiectul Erasmus + derulat în Biliești și-au prezentat concluziile la IȘJ Vrancea

”Luni, 11 martie 2024, în sala mare a Inspectoratului Școlar Județean Vrancea, s-a derulat diseminarea activității transnaționale care a avut loc la Barcelona, ​​​​în perioada 19-24 februarie 2024.

Workshop-ul "Schimb de bune practici în domeniul incluziunii, toleranței și diversității cu privire la adulții din mediul rural prin proiecte europene cu aplicarea pe Școala părinților", a propus în cadrul proiectului „Diversitate, incluziune și toleranța în mediul rural prin formare”, finanțat. prin programull Erasmus+ , aprobat cu numărul 2023-1-RO01-KA122-ADU-000144692, organizat de Inspectoratul Școlar Vrancea și AS. SC. ȘCOALA FĂRĂ FRONTIERE ALBERTO, Suraia, Vrancea, în parteneriat cu Casa Corpului Didactic „Simion Mehedinți”, Focșani, Vrancea, Școala Gimnazială Nr.1 ​​​​Biliești și Asociația Renato, a urmărit atingerea obiectivelor de diseminare a activităților celor cinci formatori participanți în mobilitatea transnațională.”

(sursa: Ziarul de Vrancea)

Pentru detalii, clic aici.

Pentru alte detalii si galerie foto, clic aici


 

By: corinasimionescu On Wednesday, 13 March 2024 Comment Comentarii( 0 ) Hits Vizualizari(2258)
Comentarii(0)